Tilbage

Lidt om mig selv.

Mit navn er Klaus Jensen. Jeg er født i Glostrup i juli 1957, men har boet hele min skoletid i Middelfart, hvorefter jeg igen flyttede til Djævleøen for at arbejde. Da jeg i 1979 flyttede tilbage til København for at bruge min uddannelse som Edb-assistent, troede jeg, at jeg efter et par år skulle flytte tilbage til "Danmark" igen, men nu er det foreløbig blevet til 20 år i det østdanske, så det er tvivlsomt, om det nogen sinde bliver anderledes.

Jeg gik på Vestre Skole i Middelfart fra august 1964 til maj/juni 1974. Det betyder, at vi nu i maj/juni 1999 har 25 års jubilæum.
I den anledning ligger her nogle billeder fra min tid på Vestre Skole.

Efter 10 år på "Vestre" gik jeg på Middelfart Gymnasium i 3 år, der endte med en kneben mat/fys studentereksamen. Se her et ømt klassebillede fra 1. Y i 1974/75.
I anledning af vores 25 års studenterjubilæum i maj/juni 2002 ligger her nogle billeder fra min gymnasietid samt billeder fra jubilæet, når det er overstået.

Efter 9 måneder på flyvestation Karup, begyndte jeg på Edb-skolen i Odense. Det var en hektisk, men dejlig tid, der resulterede i en eksamen som Edb-assistent.

Og så skulle jeg ud og bruge min lærdom. Først på Danmarks Statistik, så Forsikringsselskabernes Datacentral, derefter et kort visit på Brüel og Kjær, hvorefter jeg i 1984 kom til Bikubens Edb-central. Og der er jeg sådan set endnu, bortset fra, at vi i 1990 blev flyttet til SDC (Sparekassernes Data Center). Snart 15 år i det samme job - i edb-branchen!

Ud over min interesse for computere, banker mit hjerte også for tog, som I kan se andetsteds her på web-stedet. Og uden fotografering kunne jeg jo ikke gemme minderne fra mine interesser, så det bruger jeg også både tid og penge på.

Mine planer med dette web-sted er, at jeg med tiden vil vise billeder fra forskellige udflugter, jeg i løbet af 1980'erne deltog i gennem Vestegnens Modelbaneklub. Der vil komme billeder fra en udflugt til Slagelse-Dalmose-Skælskør, fra genåbningen af Jernbanemuseet i Odense, fra åbent hus i DSB Museumstog i Randers og flere billeder fra den minderige tur med den sidste jernbanefærge lørdag d. 31. maj 1997.

Hvis du har nogle kommentarer, spørgsmål eller ideer, er du velkommen til at skrive til mig.

Denne side er oprettet i 1999 og sidst ændret 11. december 2006

Tilbage